Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:20

توپی برنج

توپی برنج

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

برنج آبكش‌.....................2 پيمانه

تخم‌مرغ.................3 عدد

پنير پارمزان...................2 قاشق غذاخوري(30 گرم)

محلول زعفران...................يك‌دوم قاشق چايخوري (اختیاری)

گشنيز خرد شده.....................2 قاشق سوپخوري (اختیاری)

پنير موتزارلا.......................150 گرم

آرد سوخاري...................به مقدار لازم

پودر نان تست.................به مقدار لازم

روغن جامد يا مايع........................به ميزان لازم

نمک و فلفل.................بسته به ذائقه

روش‌تهیه

برنج را در آبكش بريزيد تا آب آن كاملاً خارج شود. سپس با تخم‌مرغ،  پنير پارمزان و محلول زعفران مخلوط كرده، چرخ كنيد.

گشنيز خرد شده را اضافه كنيد. از مواد به اندازة يك گردو برداشته، پنير موتزارلا (نگيني خرد شده) را وسط آن قرار داده، گرد كنيد. اگر هنگام گرد كردن، مواد به دست‌تان چسبيد، دست‌تان را مرطوب كنيد. سپس در آرد سوخاري كه با كمي پودر نان تست مخلوط است بغلتانيد. در تابه به اندازه‌اي روغن بريزيد كه توپ‌ها تا نيمه در روغن باشند. وقتي روغن داغ شد توپ‌ها را داخل تابه ريخته و در ظرف را بگذاريد. در اين فاصله چند بار توپ‌ها را تكان دهيد تا گردي خود را حفظ كنند.

برچسب ها: آموزش آشپزیتزیین غذاپیش غذافینگرفودتوپی برنجطرز تهیه توپی برنج تعداد بازديد: 336 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است