روشتهیه
برنج را در آبكش بريزيد تا آب آن كاملاً خارج شود. سپس با تخممرغ، پنير پارمزان و محلول زعفران مخلوط كرده، چرخ كنيد.
گشنيز خرد شده را اضافه كنيد. از مواد به اندازة يك گردو برداشته، پنير موتزارلا (نگيني خرد شده) را وسط آن قرار داده، گرد كنيد. اگر هنگام گرد كردن، مواد به دستتان چسبيد، دستتان را مرطوب كنيد. سپس در آرد سوخاري كه با كمي پودر نان تست مخلوط است بغلتانيد. در تابه به اندازهاي روغن بريزيد كه توپها تا نيمه در روغن باشند. وقتي روغن داغ شد توپها را داخل تابه ريخته و در ظرف را بگذاريد. در اين فاصله چند بار توپها را تكان دهيد تا گردي خود را حفظ كنند.