طرز تهیه پن پن:
در ظرف مناسبی مایه خمیر را با شكر و آب مخلوط كنید. روی ظرف را بپوشانید و در جای گرمی بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. در ظرفی جداگانه شیر، روغن و مایه خمیر را با هم مخلوط كنید و آرد را كمكم بیفزائید. سپس نمك را اضافه كنید. خمیر را 5 دقیقه ورز دهید و در كاسهای چرب شده بگذارید. روی كاسه را بپوشانید و به مدت تقریبی یك ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. آنگاه از خمیر به اندازه یك نارنگی كوچك بردارید و روی میز آرد پاشیشده به قطر 22 سانتیمتر باز كنید روی خمیر را به وسیله قلممو سس بمالید و آویشن بپاشید. حالا مقداری از مواد میانی رویش قرار دهید لبه خمیر را مرطوب كنید و یك خمیر به همان اندازه باز كنید و روی خمیر قبلی قرار دهید لبههای دو خمیر را به هم بچسبانید و در سینی مخصوص پیتزا قرار دهید. اینك سینی را در طبقهی بالای فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود پنپن را میتوان به شش قسمت تقسیم كرد و با سس گوجهفرنگی میل كرد.
روش تهیه مواد میانی:
همهی مواد به جز پودر آویشن و سس گوجهفرنگی را با هم مخلوط كنید.
یادآوری: ضخامت این خمیر نباید بیشتر از 3 تا 4 میلیمتر باشد.