Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 تیر 1398 - 01:36

شیرینی بادام و شكلات چیپسی

شیرینی بادام و شكلات چیپسی

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره 180 گرم

 

شكر قهوه‌ای 150 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

 

آرد 225 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

نمك یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

شكلات چیپسی سیاه 80 گرم

 

شكلات چیپسی سفید 80 گرم

 

بادام آسیاب كرده 80 گرم

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

كره و شكر را در كاسه‌ مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ و وانیل را بیفزائید و 2 دقیقه‌ دیگر، با همزن برقی بزنید. سپس مواد خشك را اضافه كنید و 1 دقیقه با همزن برقی بزنید.

حالا شكلات چیپسی سیاه و سفید و پودر بادام را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا هر بار به اندازه‌ 1 قاشق چایخوری از این خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید.

آن‌ها را در سینی شیرینی‌پزی دارای كاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 8-10 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد بپزید.

 

برچسب ها: شيريني بادامروش تهيه شيريني باداممواد لازم شيريني بادامشیرینی بادام و شكلات چیپسیشكلات چيپسيآموزش شيريني بادامبادام و شكلات چيپسي تعداد بازديد: 960 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است