آشپزباشی - زیبا مالك
پوست هندوانه را با پوستكن به شكل نوارهای باریكی ببرید، بعد لوله كنید (اگر ضخیم بود یك لحظه در آبنمك بیندازید تا كمی نرم شود). پس لولهها را با نخ به هم وصل كنید.
داخل آب آهك زلال بهمدت 6 ساعت قرار دهید. بعد آنها را مدت 3 ساعت در آب معمولی قرار دهید. داخل قابلمهای مقداری آب بریزید و بجوشانید.گلها را داخل آب جوش بریزید و بپزید حالا شربت را به این صورت آماده كنید: شكر و آب را در قابلمه بریزید. روی حرارت ملایم بگذارید.
همینكه شكر حل شد، زاج و هل را بیفزائید. اكنون گلهای هندوانه را در شربت بریزید تا بپزد.
شربت كه قوام آمد، آبلیمو را اضافه كنید و بعد از دو سه جوش حرارت را خاموش كنید. مربا را در شیشه بریزید و در جای خنك نگهدارید.