روشتهیه
زردآلوها را بشویید و کاملاً آنها را له کنید تا به صورت پوره در آید. سپس شکر و آب را به آن اضافه کنید و ظرف را در حدود 2دقيقه روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا زردآلو بپزد. سپس ورقههای ژلاتین را چند دقیقه در آب سرد خیس کنید تا نرم شود، آنگاه آنها را از آب در آورده بعد به مارمالاد اضافه کنید و آن را هم بزنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.
یادآوری
به جای ورقه ژلاتین از 2 قاشق مرباخوری پودر ژلاتین نیز میتوانید استفاده کنید.
پودر ژلاتین را در 3 الی 4 قاشق سوپخوری آب حل کنید و آن را روي حرارت غير مستقيم قرار دهيد تا به صورت محلولي يك دست در آيد.