Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:41

مربای هلو

مربای هلو

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

هلو..................1 كيلو

شكر...................6 پيمانه

آب....................5/2 پيمانه

وانيل.....................يك چهارم قاشق چايخوري

جوهر ليمو........................يك چهارم قاشق چايخوري

روش‌تهیه

پوست هلوها را بكنيد و آن‌ها را به شكل دلخواه برش دهيد پس از آن داخل ظرف شيشه‌اي تميز و مناسبي بريزيد. آن‌گاه شكر و آب را با هم مخلوط كرده و روي حرارت قرار دهيد تا شكر ذوب شده و شربت قوام بيايد. سپس شربت داغ را روي هلوها بريزيد به طوريكه كاملاً‌ روي هلوها را بپوشاند. در ظرف را ببنديد و آن را به صورت غير مستقيم (بن ماري) حرارت دهيد. براي اين كار مي‌توانيد شيشه را درون يك ظرف آب قرار دهيد به طوري‌كه آب مقداري پايين‌تر از در شيشه باشد. سپس ظرف حاوي آب را روي حرارت قرار دهيد تا آب به مدت 15 دقيقه بجوشد. بعد در ظرف حاوي هلوها را باز كرده وانيل و جوهر ليمو را به آن اضافه كنيد و مجدداً در شيشه را بسته و آن را داخل ظرف حاوي آب قرار دهيد تا چند دقيقه ديگر بجوشد. در مرحله آخر ظرف مربا را از آب در آورده و بعد از سرد شدن مربا در ظرف را باز كنيد.

برچسب ها: مرباشکرک زدن مرباکپک زدن مربامربا هلوطرز تهیه مربای هلو تعداد بازديد: 259 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است