روشتهیه
پوست هلوها را بكنيد و آنها را به شكل دلخواه برش دهيد پس از آن داخل ظرف شيشهاي تميز و مناسبي بريزيد. آنگاه شكر و آب را با هم مخلوط كرده و روي حرارت قرار دهيد تا شكر ذوب شده و شربت قوام بيايد. سپس شربت داغ را روي هلوها بريزيد به طوريكه كاملاً روي هلوها را بپوشاند. در ظرف را ببنديد و آن را به صورت غير مستقيم (بن ماري) حرارت دهيد. براي اين كار ميتوانيد شيشه را درون يك ظرف آب قرار دهيد به طوريكه آب مقداري پايينتر از در شيشه باشد. سپس ظرف حاوي آب را روي حرارت قرار دهيد تا آب به مدت 15 دقيقه بجوشد. بعد در ظرف حاوي هلوها را باز كرده وانيل و جوهر ليمو را به آن اضافه كنيد و مجدداً در شيشه را بسته و آن را داخل ظرف حاوي آب قرار دهيد تا چند دقيقه ديگر بجوشد. در مرحله آخر ظرف مربا را از آب در آورده و بعد از سرد شدن مربا در ظرف را باز كنيد.