آشپزباشی- اعظم گلزارمنش:
روشتهیه
آب و هویج را در قابلمة لعابی بریزید و روی اجاق بگذارید تا کمی هویج نرم شود. آنگاه شکر و جوهرلیمو را به آن بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید تا مربا قوام آید. سپس خلال پسته و مربای خلال نارنج را افزوده و پس از چند جوش از روی حرارت بردارید. اینک بگذارید مربا خنک شود و مورد استفاده قرار دهید.
خواص هویج
هویج غنی از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود.ویتامین A باعث بهبود بینایی می شود و برای رشد و عملکرد ایمنی بدن بسیار مناسب است.
یکی از ویتامین B، که قبلا ویتامین H شناخته می شده است، نقش مهمی در متابولیسم چربی ها و پروتئین دارد.