آشپزباشی- سهیلا جباری
شیر، پوست لیمو و دارچین را، در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد سپس پوست لیمو و چوب دارچین را از داخل شیر درآورید. زردههای تخممرغ و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا غلیظ و كمرنگ شود. آنگاه، آرد ذرت را به آن بیفزائید و شیر گرم را به تدریج درون مایه بریزید.
حالا مایه را روی حرارت قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا كرم، غلیظ شود. حالا كرم را درون ظرفهای مناسبی بریزید و بگذارید خنك شود. سپس روی آنها را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا كاملاً سرد شوند. هنگام مصرف، قدری شكر روی آنها بپاشید و با دستگاه تُرچ، شكر را كارامل كنید و جوز را روی آن بپاشید.
یادآوری: چنانچه دستگاه تُرچ در دسترس نبود، هنگام مصرف، پس از پاشیدن شكر روی كرم، آن را به مدت چند دقیقه زیر قسمت گریل فر قرار دهید تا شكر كارامل شود.