تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
10 قالب مخصوص سوفله را به گنجایش 150 میلیلیتر چرب كنید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم نمائید. آنگاه رشتههای كدایف را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا رشتهها طلائیرنگ شوند.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنك شود. حالا شیر و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید. دارچین، هل و زنجفیل را بیفزائید و بعد از 5 دقیقه، ظرف را از روی حرارت بردارید.
همینكه مخلوط شیر خنك شد، رشتههای كدایف را به آن بیفزائید و 15 دقیقه كنار بگذارید تا كدایف همه شیر را جذب كند. اكنون زردههای تخممرغ را قدری با چنگال بزنید و به مخلوط كدایف و شیر بیفزائید.
حالا سفیده تخممرغها را با همزن برقی هم بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و آن را كمكم به مایه فراهم كرده اضافه كنید. اینك سوفله را در قالبهای مخصوص بریزید به گونهای كه سوفله تا لبه قالب برسد.
قالبها را در فر بگذارید و سوفله را به مدت تقریبی 25 دقیقه یا تا زمانیكه پف كند و طلائی رنگ شود، بپزید.
یادآوری: رشته كدایف را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه كنید.