تحریریه ماهنامه آشپزباشی – افسانه ظروفی
قالب دلخواهتان را به گنجایش تقریبی 2/5 لیتر چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه شكر، زرده تخممرغها و پوست پرتقال را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.
سپس سفیدهی تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. حالا زرده و سفیده تخممرغها را با هم مخلوط كنید و آرد، پودر كاكائو و نمك را به مایهی فراهم كرده بیفزائید و به آرامی مخلوط نمائید.
اكنون مایه به دست آمده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 35 دقیقه، در فر (تاون) گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اینك كیك را روی پنجره سیمی بگذارید تا كاملا خنك شود.
سپس كیك را از قالب درآورید و با دقت روی كیك را به ضخامت تقریبی 2 سانتیمتر ببرید و آن را نگه دارید. آنگاه قالب كیك را بشوئید و خشك كنید و با نایلون محافظ بپوشانید. اینك كیك را در قالب بگذارید و داخلش را خالی كنید.
مراقب باشید به دیواره كیك آسیب نزنید و كیك كاملاً سالم بماند. اكنون كیك را با شربت مرطوب كنید و بستنی وانیلی را داخل كیك بریزید و قالب را دستكم 20دقیقه در فریزر بگذارید.
سپس بستنی شكلاتی را روی بستنی وانیلی بریزید و دوباره قالب را در فریزر بگذارید تا بستنی شكلاتی نیز، سفت شود. آنگاه بستنی توتفرنگی را روی بستنی شكلاتی بریزید و رویش را با تكه كیكی كه كنار گذاشتهاید، بپوشانید.
كیك بستنی را یك شب در فریزر نگه دارید و برای پذیرائی با خامه فرم گرفته، میوه و برگ نعنا بیارائید و روی دیس مناسب و زیبائی بگذارید.