روش تهیه
اگر پودر چاي سبز نداشتيد ميتوانيد از پودر چاي، داخل 4 عدد چاي كيسهاي استفاده كنيد؛ اين پودرها را داخل شير بريزيد.
طرز تهيه:
با همزن برقي سفيده تخممرغها را تا آنجا كه كف كند و حجيم شود هم بزنيد طوري كه وقتي كف حاصله را به صورت قله كوه در ميآوريد به همان حالت بماند. بعد نصف شكر موردنياز (حدود 60 گرم) را به آن اضافه كرده و دوباره هم بزنيد. 60 گرم بقيه شكر را با زرده تخممرغها با همزن در يك ظرف ديگر خوب بهم بزنيد تا اينكه رنگ آن مايل به سفيد شود. شير را به زرده تخممرغها و شكر كه در ظرف دوم آماده كرده بوديد اضافه كنيد و كمي بهم بزنيد و دوباره روغن را در حين هم زدن به آن اضافه كنيد. پودر چاي سبز را با آرد كيك قاتي كرده در حال اَلك كردن به مواد مرحله سوم اضافه كرده و بهم بزنيد. 3/1 مواد مرحله اول (ظرف شماره يك) را به مواد مرحله چهارم اضافه كنيد و خوب بهم بزنيد و بعد 3/2 بقيه مرحله اول را به همين مواد مرحله 5 اضافه كرده ولي دقت كنيد كه طريقه بهم زدن شما به صورت برشهاي عمودي و افقي خيلي كم باشد. به ظرف كيك چيزي نماليد (مانند روغن يا كره) و تمام مواد آماده شده را به داخل ظرف كيك بريزيد بعد در حالي كه ظرف و قسمت لوله وسط آن را با دو دست نگه داشتهايد چندبار ته ظرف را (حدود 30 بار) آرام به روي ميز كه روي آن پارچهاي قرار دادهايد بزنيد تا هواي اضافه داخل مواد كيك خارج شود. ظرف كيك را كه حاوي مواد است در فر با حرارت 170 درجه سانتيگراد در حدود 45 دقيقه قرار دهيد. بعد از پخته شدن، ظرف را برعكس كرده و وسط ظرف را كه به شكل لوله توخالي است روي يك ليوان كه سروته روي ميزي قرار دارد، بگذاريد تا اينكه كيك و ظرف آن سرد شود بعد از سرد شدن كامل با پالت نايف دور كيك را از ظرف آن به آرامي جدا كنيد كيك شما آماده سرو ميباشد.