تحریریه ماهنامه آشپزباشی – افسانه اسفندیاری
زردههای تخممرغ، وانیلین و شكر را با همزن برقی بزنید تا غلیظ و كمرنگ شود. آنگاه خامه و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید.
حالا این مخلوط را كمكم به زردههای تخممرغ بیفزائید و آن را به ظرف شیر برگردانید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا كاسترد غلیظ شود.
سپس روی كاسترد را بپوشانید و پس از خنك شدن در یخچال بگذارید تا كاملاً سرد شود. اكنون هر دو شكلات، مارشمالو و گردو را به كاسترد بیفزائید و مخلوط فراهم كرده را در سطل دستگاه بستنیساز بریزید.
اینك دستگاه را روشن كنید تا بستنی سفت شود. آنگاه بستنی را در ظرف مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و دستكم 5 ساعت در فریزر نگه دارید تا آماده مصرف شود.