روشتهیه
عدس را جوشانده و آبكش كنيد. آب سبزيجات را در قابلمه به جوش آورده و برنج را به آن اضافه كنيد. وقتي به جوش آمد شعله را كم كرده و با در بسته 10 دقيقه بجوشانيد. عدس، پياز، هويج و كرفس را اضافه كرده و روي شعله ملايم با در بسته بپزيد تا آب آن تبخير شده و عدس نرم شود (حدود 30 دقيقه). شعله را خاموش كرده و ذرت را روي مواد بريزيد. در قابلمه را بسته و 5 دقيقه صبر كنيد، سپس با چنگال ذرت را با برنج و سبزيجات مخلوط كرده و 5 دقيقه ديگر در ديگ را ببنديد. فر را روي 180 درجهي سانتیگراد گرم كنيد. قالب را چرب كنيد. اسفناج را در يكدوم ليوان آبجوش به مدت 3 دقيقه پخته، سپس آبكش كرده و آب اسفناج را كاملاً بگيريد. وقتي اسفناج خشك شد، آن را با چاقو كمي خرد كنيد. در يك كاسه بزرگ مايه برنج و سبزيجات را كه سرد شده با اسفناج، يك پيمانه از پنير موتزارلای دالیا، تخممرغها، ريحان و نيمي از سس چكا را مخلوط كنید. مايه را در قالب ريخته و گوجههاي حلقه حلقه را روي آن بچينيد. باقي پنير موتزارلا را روي آن ريخته و كره را تكه تكه كرده و روي آن بريزيد. قالب را حدود 30 دقيقه در فر بگذاريد تا روي آن برشته شود. ميتلف را 15 دقيقه استراحت داده، سپس از قالب خارج كرده و بعد از برش زدن با باقي سس چكا سرو كنيد.
طرز تهيه سس چکا:
براي تهيه سس چكا همه مواد را (گوجه گیلاسی 450 گرم، پیازچه 3 عدد، سیر 3 حبه، ریحان 30 گرم، روغن زیتون 4 قاشق) در يك غذاساز كمي خرد كنيد، اما مواظب باشيد پوره نشود. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و در يخچال بگذاريد.