Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 23 اسفند 1403 - 21:18

همبرگر لوبیا چیتی

همبرگر لوبیا چیتی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم:

لوبیا چیتی یا قرمز: ۳۰۰ گرم

تخم مرغ: یک عدد

جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

 کنسرو ذرت:۳ قاشق غذاخوری

پاپریکا، زیره، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و روغن: به میزان لازم

 

 

طرز تهیه :

۱. لوبیا چیتی را همراه ۲ پیمانه آب داخل قابلمه ریخته و برای یک ساعت و ۳۰ دقیقه خوب بپزد. بعد از پخته شدن له کنید.

۲ برنج کته شده را به همراه جعفری، تخم مرغ و کنسرو ذرت به لوبیاها اضافه کنید. سپس ادویه‌ها را به مواد بیفزایید. مواد را دوباره له کنید تایکدست شوند، در ادامه با دست چند دقیقه ورز دهید تا انسجام یابند.

۴. پس از اینکه مایه همبرگر آماده شد، روی کاسه را با سلفون پوشانده و به مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

۵. در نهایت یک تابه روی حرارت قرار دهید و همبرگرها را از یخچال خارج و به شکل دلخواهد درآورید و در روغن سرخ کنید.

تعداد بازديد: 67 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است