آشپزباشی - سرور چاووشي :
روشتهیه
فر را با دماي 180 درجهي سانتيگراد گرم كنيد و سيني فر را با كاغذ روغني بپوشانيد. آنگاه پايهي قارچها را در آوريد و داخلشان را اندكي خالي كنيد. سپس رويشان ليمو بماليد تا سياه نشوند! حالا نانها را برشته كنيد و در دستگاه غذاساز بريزيد و خرد نمائيد. اكنون خردههاي نان، مرغ، تخممرغ، جعفري، ريحان، خامه، نمك و فلفل را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. اينك روي قارچها روغن بماليد و نمك و فلفل بزنيد. سپس 12 عدد از قارچها را با مايهي مياني پر كنيد و باقيماندهي قارچها را رويشان بگذاريد و در سيني فر بچينيد. سيني را در فر بگذاريد و لقمههاي قارچ را به مدت تقريبي 25-30 دقيقه يا تا زمانيكه طلائيرنگ شوند، بپزيد.
یادآوری
در صورت دلخواه لقمههاي قارچ را با ساقههاي تره بيارائيد.
خواص قارچ
قارچ، خوراکیِ خوشمزهای است که انواع مختلف و متنوعی دارد. این گیاه ساپروفیت است، یعنی کلروفیل (سبزینه) ندارد و برای رشد، مواد مغذی مورد نیازش را از گیاهان و حیوانات مرده یا در حال فساد جذب میکند. قارچها رنگ، بافت، شکل و خواص مختلفی دارند. قارچ خواص زیادی دارد؛ از جمله اینکه برای پیشگیری از کلسترول بالا، سرطان سینه و پروستات و دیابت خیلی مفید است و به کاهش وزن و افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن هم کمک میکند.