آشپزباشی - کیان رنجبر:
روشتهیه
اسفناجها را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود. حالا در ظرف مناسبی تخممرغها، فلفل، پنیر و اسفناج را با هم مخلوط کنید. اینک خمیر را به شش قسمت مساوی تقسیم و هر قسمت را بهصورت بیضی با وردنه باز کنید. مقداری از مواد میانی را روی سطح خمیر بریزید، طوری که از لبهها فاصله داشته باشند. لبهها را برگردانید و دو طرف ابتدا و انتها خمیر را به هم نزدیک کنید. حالا روی خمیرها را بپوشانید و حدود نیم ساعت استراحت دهید. سپس روی مواد پنیر موزارلا بریزید و داخل فر گرم کرده با دمای200 درجة سانتیگراد به مدت 15 -20 دقیقه قرار دهید. هنگامی که پیده را از فر بیرون آوردید، رویش را با روغن زیتون یا کره رومال کنید.
روش تهیه خمیر
آرد، مخمر و نمک را با هم مخلوط کنید. آنگاه آب و روغن را اضافه و مواد را مخلوط کنید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید. سپس خمیر را در یک ظرف چرب کرده قرار دهید، رویش را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید استراحت کند تا حجمش دو برابر شود.