آشپرباشی - اعظم گلزارمنش:
روشتهیه
سبزیجات را در آبکش بریزید و نمک بزنید. پس از یک ساعت آنها را بشوئید و با حولة آشپزخانه خشک کنید و در روغن تفت داده یا روی صفحه گریل گریل نمائید. سپس روی نان را برش بزنید قدری از خمیر اضافی را جدا سازید و داخل آن را با سس پستو آغشته کنید. و به ترتیب بادمجان، کدو، پنیر موزارلا، فلفل دلمهای، سیبزمینی و پنیر پارمسان را اضافه کنید. (در صورتی که مواد اضافه آمد دوباره تکرار کنید.) حالا رویه نان را رویش بگذارید، درون کاغذ آلومینیوم بپیچید و زیر فشار قرار دهید و اجازه دهید یک شب در یخچال بماند. اینک در طبقه وسط فر گرم کرده با دمای 250 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه آن را بپزید. حالا نان را از فر خارج کنید و برش بزنید.