روشتهیه
بروکلی و گلکلمهای شستهشده را آبپز یا بخارپز و یا به وسیلهی مایکروویو تا حدی بپزید که هر دو شکننده باشند سپس بلافاصله داخل آب سرد برده تا خنک و ترد شوند بعد از آب سرد خارج کرده و روی دستمال مخصوص آشپزخانه خشک کنید. سیخهای چوبی سایز متوسط را هم برای 30 دقیقه داخل آب سرد بگذارید و پس از مدت زمان مذکور از داخل آب سرد خارج کنید. به ترتیب یک قطعه بروکلی، یک قطعه گلکلم و حبهای از پنیر را به هر یک از سیخهای چوبی بکشید و بعد این سیخها را آردپاشی کنید و کنار بگذارید. ابتدا آرد سفید، بیکینگپودر، پودر کاری، گرامماسالا و نمک را در کاسهای الک کنید سپس شکر را اضافه کرده و هم بزنید بعد میان آن را گود کنید و زردهی تخممرغ و شیر را به میان مواد خشک بریزید و کلیهی مواد را با وسیله ای هم بزنید تا مایهای نرم و یکدست به دست آید. سفیدههای تخممرغ را در کاسهی کوچکی بریزید و با وسیلهای بزنید تا سفید فرم گرفته شود سپس سفیدهی زده شده را به مخلوط فوق اضافه کرده و آهسته با هم بیامیزید. روغن مخصوص سرخکردنی را در ظرف مناسبی بریزید (ماهیتابه بزرگ) و روی حرارت گذاشته تا داغ شود سپس ابتدا سیخهای کباب آردپاشی شده را در مایهی فوق فرو برده و بعد داخل روغن داغ شده قرار داده و روی حرارت کم سرخ کنید تا طلایی خوشرنگ شود سپس از روغن خارج کنید. همهی سیخها را به همین ترتیب و با همین روش آماده کنید.