Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:18

دلمه برگ کلم

دلمه برگ کلم

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

کلم برگ................. 500 گرم

نمک................ به مقدار لازم

سرکه................... یک‌چهارم پیمانه

برنج نیم‌پز.................... 2 پیمانه

جعفری و گشنیز خردشده...................1 پیمانه

پیاز رنده‌شده...............یک‌دوم پیمانه

سیر له‌شده.................3 حبه

روغن مایع..................یک‌دوم پیمانه

آب‌لیمو................یک‌دوم پیمانه

ادویه (زیره، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر لیموعمانی)............... به مقدار لازم

 

مواد لازم چاشنی:

آب ولرم.............3 پیمانه

روغن مایع..................یک‌دوم پیمانه

آب لیموترش..................3 قاشق سوپ‌خوری

نمک............... 1 قاشق سوپ‌خوری

زعفران (حل‌شده در آب ولرم).............. یک‌دوم پیمانه

روش‌تهیه

کلم برگ را در ظرفی گود قرار داده و کمی آب بریزید تا روی آن را کاملاً بپوشاند و نمک و سرکه ریخته و بگذارید با حرارت ملایم بپزد، پس از جوشیدن برگ‌هایی را که نرم شده یکی‌یکی جدا کنید، بعد از صاف‌کردن برگ‌ها آن‌ها را در سینی پهن کنید و قسمت سفت را درآورده و آن را دو قسمت کنید. برنج، جعفری، گشنیز، پیاز، سیر، روغن مایع، آب‌لیمو و ادویه‌ها‌ را مخلوط کنید. برگ‌های کوچک و وسط کلم را باز کرده و با مقداری روغن کف قابلمه قرار دهید، سپس مواد دلمه را به شکل طولی و به اندازه بند انگشت داخل برگ گذاشته و به شکل طولی بپیچید. دلمه‌ها را به ردیف در قابلمه قرار دهید. یک پیمانه آب از کناره قابلمه به دلمه‌ها اضافه کنید و ظرفی سنگین روی دلمه‌ها قرار داده و بگذارید با حرارت ملایم بپزد. مواد چاشنی را با هم مخلوط کرده و از کناره قابلمه به دلمه‌ها بیفزایید و به مدت یک ساعت بپزید.

برچسب ها: آشپزیدلمهغذای سنتیطرز تهیهدلمه برگ کلم تعداد بازديد: 646 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟