روشتهیه
کلم برگ را در ظرفی گود قرار داده و کمی آب بریزید تا روی آن را کاملاً بپوشاند و نمک و سرکه ریخته و بگذارید با حرارت ملایم بپزد، پس از جوشیدن برگهایی را که نرم شده یکییکی جدا کنید، بعد از صافکردن برگها آنها را در سینی پهن کنید و قسمت سفت را درآورده و آن را دو قسمت کنید. برنج، جعفری، گشنیز، پیاز، سیر، روغن مایع، آبلیمو و ادویهها را مخلوط کنید. برگهای کوچک و وسط کلم را باز کرده و با مقداری روغن کف قابلمه قرار دهید، سپس مواد دلمه را به شکل طولی و به اندازه بند انگشت داخل برگ گذاشته و به شکل طولی بپیچید. دلمهها را به ردیف در قابلمه قرار دهید. یک پیمانه آب از کناره قابلمه به دلمهها اضافه کنید و ظرفی سنگین روی دلمهها قرار داده و بگذارید با حرارت ملایم بپزد. مواد چاشنی را با هم مخلوط کرده و از کناره قابلمه به دلمهها بیفزایید و به مدت یک ساعت بپزید.