روشتهیه
تخممرغ، شیر، روغن مایع، نمک، شکر، پودر خمیر ترش و آرد را با هم مخلوط کنید تا خمیری یکدست به دست آید.
(برای به دست آوردن خمیر مطلوب ممکن است بر حسب نوع آرد، به آرد کمتر یا بیشتری احتیاج داشته باشید. به همین دلیل آرد را باید به تدریج اضافه شود). خمیر را نیم ساعت در دمای محیط استراحت دهید.
سیبزمینی را ریز و نگینی خرد کنید. پنیر را با چنگال له کرده و همراه با جعفری به سیبزمینی اضافه کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کرده، کنار بگذارید. خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کرده و به اندازه دهانه لیوان به شکل دایره قالب بزنید. به میزان یک قاشق از مخلوط سیبزمینی را وسط دایره قرار داده، دور تا دور خمیر را ابتدا با آب مرطوب کرده، دو طرف آن را به هم بچسبانید تا هلالی شکل شود. به وسیله چنگال لبههای خمیر را به هم بفشارید تا محکم شود. سپس در روغن فراوان و داغ سرخ کنید.