طرز تهیه :
پیازچه را نگینی خرد كنید و در ظرف بریزید. كرفس نگینی خرد شده را به آن بیفزایید. سوسیس را هم رنده درشت نموده، به همراه سیر اضافه كنید. مقداری روغن در ظرف بریزید و شعله را روشن نمایید. حالا مقداری ادویه و نمك به مواد اضافه كنید و هم بزنید تا تمامی مواد سرخ شوند. سپس جعفری خرد شده را بریزید و شعله را خاموش كنید. كاسه گودی بردارید و تخممرغها را در آن بشكنید و با چنگال یا همزن بزنید. سپس ماست را بیفزایید و پس از آن، زعفران دمكرده را نیز با مواد تركیب كنید. حالا مخلوط آماده سوسیس و سبزیجات را در این سس بریزید و پاستای آبكش كرده را اضافه نمایید. كف ظرف پیركس روغن ریخته، مایه آماده فوق را در آن بریزید. سپس روی آن را با قاشق صاف كنید و درِ ظرف را بگذارید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن نمایید و ظرف را در طبقه وسط به مدت 40 دقیقه قرار دهید. در 10 دقیقه پایانی، درِ ظرف را بردارید تا سطح پاستا طلایی شود.