Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 07:26

پاستای چهار پنیره

پاستای چهار پنیره

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

قارچ ورقه‌ خردشده........................ 50 گرم

سینه مرغ حبه‌ای خردشده.................. 100 گرم

روغن زیتون.................. 4 قاشق سوپ‌خوری

سیر رنده‌شده ..................1 حبه

سس گوجه................... 1 پیمانه

پاستا پنه (پخته)................... 100 گرم

پنیر پستو، پنیر موتزارلا، پنیر چدار و پنیر پارمزان در مجموع..................... 150 گرم

روش‌تهیه

قارچ و مرغ را با روغن زیتون تفت دهید و سیر را اضافه کرده و بعد سس گوجه را بیفزایید، بعد از گرم شدن سس پاستا را اضافه کنید و تفت دهید تا سس به خورد پاستا برود، سپس نیمی از پنیرها را داخل پاستا ریخته و مخلوط کنید، بعد از این‌که پنیر آب شد غذا را از روی حرارت بردارید و در ظرف سرو ریخته و بقیه پنیرها را روی پاستا بریزید.

برچسب ها: پاستاآموزش آشپزیطرز تهیه پاستاطرز تهیهپاستای چهار پنیره تعداد بازديد: 631 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است