آشپزباشی - آرزو گنجی
شیر، شکر و مایه خمیر را در ظرف کوچکی بریزید و مخلوط کنید. روی ظرف را بپوشانید و ده دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.
آنگاه سفیده تخممرغ، کره، روغن مایع و نمک را در ظرف بزرگ و مناسبی بریزید و مخلوط کنید. سپس مایه خمیر عمل آمده را همراه با آرد به مخلوط فراهم کرده افزوده و خوب ورز دهید تا خمیر مناسبی به دست آید.
حالا خمیر به دست آمده را در کاسة چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و یک ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش 2 برابر شود.
آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به اندازه 30×40 سانتیمتر باز کنید و مواد رویه را رویش بپاشید. سپس آن را از درازا رول کنید و بعد با چاقوی تیز، به عرض 5 سانتیمتر برش دهید.
اکنون خمیرهای برش خورده را در قالبهای مافین دارای کپسولهای کاغذی بگذارید،رویش را بپوشانید و حدود نیم ساعت به آن استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
اینک قالب مافین را در فر گرم کرده با دمای 185 درجه سانتیگراد قرار دهید به مدت تقریبی 25-30 دقیقه بپزید.
روش تهیه مواد میانی: پیاز سرخ کرده را همراه با گوشت و قارچ در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود.
آنگاه فلفل دلمهای، نمک، فلفل، سس گوجهفرنگی و پنیر را بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید. همینکه این مخلوط خنک شد، آن را مصرف کنید.