روشتهیه
سیبزمینی، گشنیز، نمک، فلفل، تخممرغ و زعفران را در کاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه کاغذ نسوز روغنی را در سینی مناسبی قرار دهید. قدری با روغن سطح آن را آغشته کنید و مایع سیبزمینی را روی آن بریزید. سطح آن را صاف کنید و به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید تا سطح آن طلائی شود. حالا از فر بیرون آورید و مواد میانی را رویش بریزید و سطح آن را صاف کرده و آن را از لبه رول کنید. اینک پنیر را روی آن بریزید و رویش را با جعفری بیارائید و به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح پنیر برشته شود. اکنون در ظرف مناسبی بگذارید و برش بزنید.
روش آمادهسازی مواد میانی
گوشت، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و فلفل قرمز را به همراه روغن در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. آنگاه فلفل دلمهای، رب گوجهفرنگی و قارچ را افزوده و قدری دیگر تفت دهید. سپس آب را اضافه کنید و آن را بپزید تا آبش کاملا کشیده شود. حالا کمی صبر کنید تا مایه قدری خنک شود. پنیر را اضافه و مخلوط کنید.