آشپزباشی - معصومه عيوضي:
روش تهیه
پاستا را در قابلمة حاوی آب جوش و نمک بپزید و آبکشی کنید. آنگاه روغن کنجد را در تابة مناسبی بریزید و پیازچه، سیر، زنجفیل، براکلی و قارچ را در آن تفت دهید. حالا شیر، خامه، جعفری، آویشن، نمک، فلفل و پورة آووکادو را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. سپس این مخلوط را به مواد درون تابه بیفزائید و هم بزنید. اکنون پاستا را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بکشید و سس فراهم کرده را رویش بریزید. آنگاه پاستا را با گوجهفرنگی خشک، پنیر سفید و زیتون سیاه بیارائید.