آشپزباشی - اعظمگلزار منش :
روشتهیه
روغن را در قابلمهي مناسبي بريزيد و روي اجاق قرار دهيد. پياز را بيفزائيد و تفت دهيد تا نرم شود. آنگاه سيبزميني و آب مرغ را بيفزائيد و به مدت تقريبي 20 دقيقه، سوپ را بپزيد تا سيبزميني نرم شود. اكنون سوپ را در كاسهي دستگاه غذاساز يا مخلوطكن بريزيد و پوره كنيد. سپس سوپ را به همان قابلمه برگردانيد، زعفران و خامه را بيفزائيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا سوپ كاملاً گرم شود. حالا سوپ را براي پذيرائي در سوپخوري بريزيد و با مواد رويه بيارائيد.
روش تهيهي مواد رويه: ژامبون را در تابهي مناسبي بريزيد و روي حرارت تفت دهيد تا ژامبون ترد و طلائي رنگ شود. آنگاه ذرت و جعفري را بيفزائيد و 5 دقيقه، تفت دهيد. آنگاه تابه را از روي حرارت برداريد.
یادآوری
در صورت دلخواه ميتوانيد به جاي ژامبون از سينهي مرغ پخته استفاده كنيد.
خواص سيبزمينی
به گفته متخصصان تغذيه، سيبزمينی از جمله صيفي هايي است كه براي پوست مفيد است و پف اطراف چشم را ميخواباند. مصرف زیاد میوه و سبزیجات می تواند برای سلامتی مفید باشد و بسیاری از خطرات را کاهش دهد.