روشتهیه
حبوبات و جو را از چند روز قبل خیس کرده و چند بار آب آنها را عوض کنید تا نفخ آنها گرفته شود. در قابلمه آب ریخته و روی حرارت قرار دهید، وقتی آب جوش آمد حبوبات، جو و گندم را افزوده و حرارت را کم کنید تا مواد کاملاً پخته شود، حدود 5-6 ساعت بعد سیرابی را که از قبل با پیاز و زردچوبه پختهاید اضافه کرده و پیازداغ و نعناع داغ را اضافه کنید، نمک و زردچوبه آش را بریزید (زردچوبه باید در پیازداغ تفت داده شده باشد). آش را مرتب هم بزنید تا لعاب دهد، سپس خشکبار را که از قبل خیس کردهاید اضافه کنید. صبر کنید تا آش جا بیفتد، بعد از چشیدن اگر لازم بود رب انار را بیفزایید.
نکته: در یزد این آش با جوترش که در این شهر کشت میشودپخته میشود.