آشپزباشی - ژينوس نوروزي:
روش تهيه
كره را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد.تره فرنگي و هويج را بيفزائيد و به مدت 10 دقيقه خوب تفت دهيد تا سبزيها درون ظرف كمي نرم شود ولي تغيير رنگ ندهد. بعد پودر گشنيز را بيفزائيد و هم بزنيد. بعد آب مرغ را اضافه كنيد و بگذاريد به مدت 20 دقيقه بجوشد تا هويج و ترهفرنگي بپزد. سپس مخلوط را در كاسهي دستگاه غذاساز بريزيد و پوره كنيد. دوباره سوپ را به ظرف باز گردانيده و 2 قاشق سوپخوري ماست به آن بيفزائيد و روي حرارت قرار دهيد ولي دقت كنيد نجوشد. اكنون سوپ را در ظرف مورد نظر بريزيد، يك قاشق ماست به آن اضافه كنيد.
خواص هويج
هویج، یک ریشه گیاهی دارد که اغلب ادعا می شود برای سلامتی، یک غذای کامل است. هویج،ترد، خوشمزه و سرشار از مواد مغذی میباشد و منبع خوبی از بتاکاروتن، فیبر، ویتامین K، پتاسیم و آنتی اکسیدان است. این نارنجی رنگ ترد دارای مزایای فراوانی برای سلامتی است و غذای عالی برای کاهش وزن نیز محسوب می شود و با سطوح پایین کلسترول و بهبود سلامت چشم ارتباط دارد.