آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
پیاز و روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید.
آنگاه سیر، کاری، زیره و زنجفیل را بیفزائید و 30 ثانیة دیگر تفت دهید.
حالا آب گوجهفرنگی را افزوده و با حرارت ملایم آن را بجوش آورید، در این فاصله دال عدس را بشوئید و اضافه کنید، تا دال بپزد.
سپس فیلة گوجهفرنگی، نمک و فلفل را بیفزائید و ده دقیقه دیگر به پخت زمان بدهید.
اینک آبلیمو و گشنیز را افزوده و پس از یکی دو جوش سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.