روشتهیه
برنج و لپه را با استاک گوشت یا مرغ و به مقدار لازم آب در قابلمهای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بپزد، سپس به سختی سبزیجات و مواد دادهشده در دستور (هویج، شلغم، کدو، ترهفرنگی و کلمبرگ) را به ترتیب اضافه کرده و اجازه دهید تا روی حرارت کم بپزد و جا بیفتد، در آخرین مرحله سبزی، اسفناج، سیر و پیازداغ را اضافه کنید و در اواخر طبخ هم نعناع داغ و نمک و فلفل آن را اندازه کرده و اجازه دهید تا روی حرارت کم جا بیفتد، در صورت تمایل کشک را به مقدار لازم بیفزایید.
هنگام سرو، آش را در ظرف سرو ریخته و با کشک تزیین و سرو نمایید.