آشپزباشی - مرضیه مرشدی
گوجهفرنگيها را در كاسه دستگاه غذاساز بريزيد و پوره كنيد. آنگاه كره را در قابلمه مناسبی بريزيد و روي اجاق آب كنيد.
پياز، سير و زنجفيل را بيفزائيد و تفت دهيد تا پياز نرم شود. سپس آرد را اضافه كنيد و تفت دهيد تا بوی خامی آرد گرفته شود و بعد آن را از روي اجاق برداريد.
حالا آب مرغ، گوجهفرنگي پوره كرده، رب گوجهفرنگی، شكر و پودر دارچین را نيز درون قابلمه بريزيد و دوباره روی حرارت قرار دهيد تا سوپ بپزد و غليظ شود.
اكنون سوپ را براي پذيرائي در سوپخوري بكشيد. با جعفری بیارائید و با نان برشته پنيري ميل كنيد.
روش تهیه نان برشته پنيری
نان را به تكههاي 2 سانتيمتري ببريد و در سيني چربكرده بچينيد.
آنگاه پنير پارمسان و كره را با هم مخلوط كنيد تا خمير شود.
سپس اين خمير را روي نان بماليد و چند دقيقه در فر گرم شده با دماي 200 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا پنير آب شود.
حالا جعفري را روي نانها بپاشيد و با سوپ ميل كنيد.