Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:09

سوپ سبزیجات

سوپ سبزیجات

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

روغن 2 قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده 1 عدد متوسط

هویج خرد کرده 2 عدد متوسط

کرفس خرد کرده 2 ساقه

قرص عصاره بره 2 عدد

آب گوجه‌فرنگی 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

نخودفرنگی یک دوم پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

ماکارانی طرح‌دار یک‌دوم پیمانه

کدو سبز خورشی یک عدد متوسط 

آشپزباشی - سوپ سبزیجات

قابلمه مناسبی را روی حرارت اجاق بگذارید. آن‌گاه روغن و پیاز را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود.

حالا هویج و کرفس را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر تفت دهید. سپس پودر عصاره بره، آب گوجه‌فرنگی و مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید هویج و کرفس قدری بپزد.

اینک نخود فرنگی، نمک، فلفل، ماکارانی و کدو را بیفزائید و با حرارت ملایم سوپ را بپزید.

حالا سوپ را در ظرف مناسبی سرو نمائید.

برچسب ها: انواع سوپسوپ سبزیجاتآشپزباشیاعظم گلزارمنشسوپ خوشمزه تابستانیسوپ با سبزیجات تازهطرز تهیه سوپ سبزیجات تعداد بازديد: 1193 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است