روشتهیه
نخود و عدس را جداگانه خیس کرده و بپزید. پیاز متوسط را نگینی خرد کرده و داخل قابلمه با روغن تفت دهید تا شفاف شود. برنج و بلغور را که پاک کرده و شستهاید روی پیازها ریخته و با آب کافی روی حرارت ملایم بگذارید. پیازهای ریز را پوست گرفته و درسته به بلغور اضافه کنید و اجازه دهید تا بلغورها کاملاً پخته و له شوند. در این مرحله نخود و عدس پخته را نیز افزوده و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و باز کمی بجوشانید تا کاملاً جا بیفتد. شله را از روی حرارت برداشته و با دارچین و کره حیوانی سرو کنید.