آشپزباشی - فاطمه درويش:
روش تهیه
هشت سيخ چوبي را در آب بخيسانيد تا هنگامي كه روي آتش قرار ميگيرند، نسوزند! ماهي را بشوئيد و با هولهي كاغذي آشپزخانه خشك كنيد. آنگاه آن را مكعبي خرد كنيد و كنار بگذاريد. سپس پوست ليمو را رنده كنيد و آبش را بگيريد و نگه داريد. حالا ماهي، گوجهفرنگي و كامكوات را بهطور يك در ميان، به سيخ بكشيد. پوست ليمو، سير، جعفري و 4 قاشق سوپخوري از روغن زيتون را در كاسهي مناسبي بريزيد و به مدت تقريبي 2 ساعت، ماهي را در اين مخلوط نگه داريد. اكنون روي ماهي نمك و فلفل بپاشيد و روي منقل يا كبابپز برشته كنيد. اينك كاهو را در ظرف مناسب پذيرائي بريزيد. آبليمو و باقيماندهي روغن زيتون را روي كاهو بريزيد و اندكي نمك و فلفل بپاشيد، آنگاه كباب ماهي را كنارش بگذاريد و ميل كنيد.