آشپزباشی - کیان رنجبر
گردو، سیر، ریحان و پنیر پارمسان را در داخل میکسر ریخته و مخلوط کنید. آنگاه روغن زيتون را آرام آرام بیفزائید تا سس کاملا یکدست شود.
حالا پاستا را در ظرف مناسبی که از قبل چرب کردهاید بریزید و با حرارت بالا دائم هم بزنید تا گرم شود.
سپس سس تهیه كرده، نمك و فلفل را بنا به ذائقهتان به مقدار دلخواه بیفزائيد و حرارت را پایین بیاورید تا سس تغییر رنگ ندهد.
اینک میگوها را در ظرف جداگانهای با مقداری کره، رزماری و اندکی نمک به مدت 10 ثانیه تفت دهید و به پاستاها اضافه کنید و با یکدیگر مخلوط نمائيد.
حالا پاستا را در ظرف مناسبی بریزید و با پنیر پارمسان و برگ ریحان بیارائید.
یادآوری1: در سس پستو به جای بادام زمینی میتوانید از گردو، بادام و پسته نیز استفاده نمایید.
یادآوری2: در صورت دلخواه میتوانید سبزیجات مورد نظرتان را جایگزین ریحان کنید.