Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:25

سوفلۀ ‌ماهی و میگو

سوفلۀ  ‌ماهی و میگو

shooroshirin

0 0

متوسط

45 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

فیلة ماهی شیر....................  300 گرم

نمک و فلفل..............به میزان لازم

روغن مخصوص سرخکردنی..............  به میزان لازم

میگو تمیز کرده ................. 250 گرم

سیر له کرده............. 2 حبه

ادویه کاری ............ یک قاشق چایخوری

سس سفید................. یک پیمانه

زردة تخم‌مرغ ...................2 عدد

پنیر موزارلا ............ 150 گرم

سفیدة تخم‌مرغ..............  4 عدد

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش:

روش‌تهیه

فیلة ماهی را با نمک مزه‌دار کنید. آن‌گاه در تابة مناسبی روغن بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و ماهی را تفت دهید. حالا در ظرف مناسبی میگو، ماهی خرد کرده، سیر، نمک، فلفل و ادویه کاری را مخلوط کنید و کنار بگذارید. سپس سس سفید را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت گرم کنید و زرده‌ها را یکی یکی در آن بریزید و پیوسته آن را هم بزنید. اینک از روی حرارت برداشته با پنیر و مواد فراهم کرده ترکیب کنید. حالا سفیدة تخم‌مرغ را با همزن بزنید تا پوک و سبک شود و با مواد آماده شده به آرامی مخلوط کنید و در ظر ف سوفله‌خوری چربکرده بریزید و به روش بن‌ماری در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود.

 

یادآوری

  سوفله همزمان با سرو غذا باید از فر خارج شود.

  سرظر ف سوفله باید به اندازه 2 سانتیمتر خالی باشد تا هنگام پخت از ظرف سر نرود.

  پخت به روش بن ماری باعث می شود سوفله لطیف‌تر شود.

 

خواص  میگو

میگو گونه‌ای از سخت‌پوستان است که در اکثر آب‌های جهان وجود دارد. میگو علی‌رغم ظاهر نه‌چندان جذابش، یکی از منابع غنی از آهن است و مصرف آن به افرادی که دچار کم خونی هستند، توصیه می‌شود. میگو همچنین یکی از خوراکی‌های سرشار از امگا ۳ است و به همین دلیل، به کنترل فشار خون نیز کمک می‌کند. میگو خوشمزه و بسیار لذیذ است.

برچسب ها: غذای دریاییسوفلهطرز تهیهسوفلۀ ‌ماهی و میگوطرز تهیه سوفلۀ ‌ماهی و میگو تعداد بازديد: 460 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است