Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 25 مهر 1403 - 10:50

خورش قارچ

خورش قارچ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز
مواد لازم
قارچ: ۲۵۰ گرم
ماست: ۱ پیاله
پیاز درشت: ۱ عدد
گوجه درشت: ۲ عدد
گشنیز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری سرپر
نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر و پاپریکا: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه برای درست کردن این خورش خوشمزه ابتدا قارچ‌ها را بشویید و به صورت ورقه‌ای خرد کنید. قارچ‌های خرد شده را توی یک کاسه مناسب بریزید، سپس ماست را همراه با نمک، فلفل و پودر سیر به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا قارچ با مواد مخلوط شود. ظرف قارچ را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید. در این فاصله پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید و همراه با کمی روغن داخل یک ماهی تابه مناسب بریزید. صبر کنید پیاز کمی نرم و طلایی شود، سپس گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده را به پیاز داغ اضافه کنید. حالا کمی نمک، فلفل، زردچوبه و پاپریکا روی گوجه بریزید و خوب مواد را هم بزنید. درب ماهی تابه را ببندید تا گوجه با حرارت کم بپزد. ۱۵ دقیقه بعد گوجه پخته را با پشت قاشق حسابی له کنید و قارچ مزه‌دار شده را به ماهی تابه اضافه کنید و مواد را هم بزنید. دوباره درب ماهی تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا خورش حدود نیم ساعت بپزد و جا بیفتد. در آخر پخت، روی خورش گشنیز خرد شده بریزید و اجاق گاز را خاموش کنید. خورش قارچ خوشمزه شما در این مرحله آماده سرو است که می‌توانید آن را همراه با برنج یا نان سرو کنید، نوش جان.
تعداد بازديد: 50 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است