Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:25

خورش پسته

خورش پسته

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

 فیله مرغ خرد کرده 30 گرم

زردچوبه به میزان لازم

نمک و فلفل به میزان لازم

زعفران دمکرده  یک‌چهارم پیمانه

کره  50 گرم

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

آبلیمو ترش به میزان لازم

عرق بهار نارنج  1 قاشق سوپخوری

گلاب  1 قاشق سوپخوری

خلال پسته  100 گرم

خلال پوست پرتقال  شیرین کرده  یک‌چهارم پیمانه

آب پرتقال  یک‌و نیم پیمانه

آشپزباشی - بهار شرقی

فیله را با زردچوبه، نمک، فلفل و زعفران مزه‌دار کنید و یک ساعت در یخچال قرار دهید، آن‌گاه آن را با کره تفت دهید.

سپس رب را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.

حالا آبلیمو، عرق بهار نارنج، گلاب، خلال پسته، خلال پوست پرتقال و آب پرتقال را اضافه کنید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه خورش را بپزید تا جا بیفتد.

برچسب ها: غذای سنتیآشپزباشیخورش پستهآموزش انواع خورشطرز تهیه خورش پستهبهار شرقیخورش های خوشمزه ایرانی تعداد بازديد: 1296 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است