Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:07

سالاد کدو حلوائی با اسفناج

سالاد کدو حلوائی با اسفناج

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

روغن زیتون  2 قاشق سوپخوری

کدو حلوائی پوست گرفته  400 گرم

آب مرغ  250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

آب  250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

کوس کوس (بلغور ) 2 پیمانه

برگ اسفناج خرد کرده 150 گرم

گردو تست‌کرده 150 گرم

مواد لازم برای تهیه سس

آبلیموی تازه یک‌چهارم پیمانه

روغن زیتون یک‌چهارم پیمانه

عسل یک قاشق چایخوری

پودر زیره یک هشتم قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آن‌گاه کدو را اضافه کنید و به آرامی آن را تفت دهید.

حالا آب مرغ و آب را مخلوط کرده، روی کوس کوس بریزید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید، تا آب مرغ و آب جذب شود.

سپس در ظرف مناسبی کدوی برشته، کوس کوس، اسفناج و گردو را مخلوط کنید و به همراه سس فراهم کرده میل کنید.

روش تهیه سس

تمامی مواد را در شیشه بریزید، درب شیشه را ببندید و تکان دهید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.

برچسب ها: پیش غذای سبکپیش غذای سالمسالاد کدو حلوائی با اسفناجسالاد کدو حلواییسالاد خوشمزه پاییزیانواع سالاد های خوشمزهمواد لازم برای تهیه سالاد کدو حلوائیروش تهیه سالاد کدو حلوایی و اسفناج تعداد بازديد: 1047 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است