آشپزباشی - ايران كوهستاني:
روشتهیه
روغن زیتون، سرکة سیب، سس خردل، شکر، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه اسفناج، لوبیاچیتی، گوجهفرنگی، آووکادو، آلو و پیازچه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. حالا سس فراهم کرده را به سالاد بیفزائید و هم بزنید. اکنون سالاد را در سالادخوری بریزید.
یادآوری:
چنانچه آلوی تازه در دسترستان نبود، میتوانید آن را حذف کنید.
خواص اسفناج
اسفناج را باید یک سبزی همه فن حریف نامید. خواص اسفناج برای اعضای داخلی بدن و سلامت و زیبایی پوست و لاغری در کنار درمان بیماری های مختلف بخشی از دنیای پرخاصیت اسفناج است. اسفناج عموماً به عنوان «سوپر خوراکی» در نظر گرفته می شود و عموماً به عنوان سالم ترین و راحت ترین غذا برای انسانها مورد استفاده قرار می گیرد و می تواند با روش های مختلف خورده شود.