آشپزباشی - سرمه جلیلی:
روشتهیه
كينوا را شسته و مانند برنج با نمك و روغن به حالت كته بپزيد. آنگاه آن را آبكش كرده و اجازه دهيد سرد شود. سپس با زيتون ، فلفل دلمهای، پياز، روغن زيتون، سركه،آويشن و ذرت مخلوط كنید. سینه مرغ را نیز با فلفل و پودر سیر مزهدار كرده و گريل كنيد. اینک آن را به حالت نواری برش زده و روی سالاد قرار دهید.
خواص كينوا
گیاه کینوا یک گیاه سنتی است که قدمت ۵۰۰۰ ساله دارد. کینوا بسیار سبکتر و خوش هضمتر از دانههای برنج و منبع غنی پروتئین، منیزیم، فیبر، فسفر، ویتامین ب ۲، پتاسیم و دیگر مواد معدنی مانند آهن است. مخصوصا برای کسانی که رژیم غذایی دارند و همچنین گیاهخواران توصیه میشود. کینوا سرشار از کربوهیدراتهای مفید برای تامین انرژی بدن است. کربوهیدراتها برای متراکم کردن عضلات لازم است.