آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
چهار ورق از نان نیمه آماده یوفکا را به کره آغشته کنید و در کاسۀ مناسبی روی هم قراردهید.
یک بار دیگر این کار را تکرار کنید،فقط اینبار نان ها را در جهت مخالف قرار دهید تا شبیه به کاسه شود.
آن گاه درون ظرف را با لوبیا پر کنید و نان را در فر گرم کرده با دمای 200 درجۀ سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.
سپس سیب زمینی،خیارشور،ژامبون،گوجه گیلاسی،نخودفرنگی،هویج،نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط سس مایونز،سیر و آبلیمو را به آن افزوده و خوب هم بزنید تا مواد بخوبی با هم ترکیب شوند.
اکنون نان یوفکای پخته و خنک شده را به آرامی از ظرف جدا کنید و سالاد فراهم کرده را درون کاسۀ یوفکا ریخته و سالاد را سرو نمائید.
لوبیا را به منظور جلوگیری از پف کردن نان در هنگام پخت،درون ظرف می ریزیم و باید پس از پخت نان آن را از ظرف خارج کنیم.