آشپزباشی:اعظم گلزارمنش
روش تهيه
ابتدا بلغور را به مدت 2 ساعت بخيسانيد. آنگاه در صافی بريزيد حالا فلفلها را روی شبكه مشبك فر قرار دهيد و آن را كبابی كنيد تا پوسته رويش سياه شود.
سپس داخل کیسه پلاستیکی قرار دهيد و بگذاريد سرد شود. اينك پوسته روي آن را جدا سازيد و قسمت گوشتی آن را خرد كنيد.
حالا لوبيا سبز را در آب جوشان 20 دقيقه بپزيد. سپس آن را زير آب سرد بگيريد و بعد گوجهفرنگیها را پس از فيله كردن خرد كنيد.
اكنون در ظرف مناسبی بلغور، فلفل دلمهای، لوبيا سبز، گوجهفرنگی، سير، جعفری، نمك و فلفل را مخلوط كنيد، سپس سالاد را بيفزائيد، سالاد را در ظرف زيبائی بريزيد، رويش را با آجيل خرد كرده بيارائید.