آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
پوره سیبزمینی برای تزئین به میزان لازم ابتدا در كاسه مناسبی كالباس، خیارشور، سیبزمینی، تخممرغ، نمك، فلفل، نخودفرنگی و سس مایونز را مخلوط كنید.
آنگاه رویش را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. حالا هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از سالاد را روی ژامبون بریزید و به شكل قیف بپیچید.
اینك ظرف مناسبی بردارید و قدری از سالاد را وسط آن بریزید و با گوجهفرنگی تزئین كنید و اطرافش را با قیفهای پركرده از سالاد، بیارائید و روی قسمت وسط را با گل گوجهفرنگی تزئین كنید.