Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:07

سالاد سیب پاییزی

سالاد سیب پاییزی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

سیب سبز: ۳ عدد

خیارشور: ۲۵۰ گرم

فیله مرغ: ۲ عدد

شوید خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

ماست یونانی: ۳ قاشق غذاخوری

روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

 

 

 

 

طرز تهیه

برای درست کردن این سالاد خوشمزه اول باید فیله مرغ را با یک پیاز کوچک، یک تکه چوب دارچین، کمی نمک و فلفل سیاه و نصف لیوان آب روی اجاق گاز بگذارید تا بپزد.
سیب سبز‌ها را پوست کنید و هسته‌ها را بیرون بریزید. حالا سیب‌ها را به صورت مکعبی خرد کنید و داخل کاسه بریزید. خیارشور را هم به صورت نگینی خرد کنید و به سیب اضافه کنید و جعفری و شوید خرد شده را هم بریزید.
وقتی فیله مرغ پخت و خنک شد، آن را خرد کنید و به کاسه مواد خرد شده اضافه کنید. در نهایت ماست یونانی، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید و با کمک دو قاشق بزرگ سالاد را حسابی هم بزنید تا همه مواد سالاد کاملا با هم مخلوط شوند. سالاد را به مدت نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه داخل یخچال بگذارید تا مزه‌ها به خرد هم بروند؛ سپس سرو کنید. قول می‌دهم خوشمزه‌ترین سالادی باشد که تا به حال چشیده‌اید!

 

 نکات مهم

۱ ـ اگر برای تهیه سس این سالاد به ماست یونانی دسترسی ندارید، می‌توانید به جای آن از سس کم چرب یا هر نوع ماست خامه‌ای و پرچرب استفاده کنید.
۲ ـ طعم روغن زیتون در سالاد خیلی مهم است، پس حتما از روغن زیتون مرغوب استفاده کنید. روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن‌های معمولی مخلوط می‌شود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می‌شود؛ بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب می‌پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده‌ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل ارائه داده‌اند:
- برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.
- روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر ۱ قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در بعضی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه می‌افتند. درست پس از ۱ دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می‌رود و خوشمزه می‌شود. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی‌کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.
- روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ زیرا به‌راحتی می‌توان در آن تقلب کرد.
۳ ـ شوید و جعفری را به اندازه‌ای خرد کنید که داخل سالاد آب نیندازد.

برچسب ها: سالادسالاد سیبروغن زیتونماست یونانی تعداد بازديد: 199 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است