Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 18 آبان 1403 - 18:50

سالاد سیب زمینی و لوبیا سفید

سالاد سیب زمینی و لوبیا سفید

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

لوبیا سفید 130 گرم

 

سیب‌زمینی اسلامبولی 720 گرم

 

كاهو 2 بوته‌ی متوسط (600 گرم)

 

سیب درختی ورقه‌ای خرد كرده 1 عدد متوسط

 

آووكادوی ورقه‌ای خرد كرده 1 عدد متوسط

 

گردو 50 گرم

 

مواد لازم سس ماست

 

ماست 125 میلی‌لیتر (یك دوم پیمانه)

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

 

روغن مایع 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

تره‌ی خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

لوبیا را در قابلمه بریزید، رویش را با آب بپوشانید و بگذارید یك شب بماند تا خوب بخیسد.

آن‌گاه آب لوبیا را دور بریزید و لوبیا را در قابلمه‌ی حاوی آب‌جوش بپزید.

سپس آن را در صافی بریزید و رویش آب سرد بدهید. حالا سیب‌زمینی‌ها را بپزید و پوست‌شان را بگیرید.

اكنون برگ‌های كاهو را در ظرف مناسب پذیرائی بچینید و لوبیا، سیب‌زمینی، سیب درختی، آووكادو و گردو را رویش بچینید و سس را بیفزائید و میل كنید.

روش تهیه‌ی سس

ماست، زرده‌ی تخم‌مرغ و روغن را در پارچ دستگاه مخلوط‌كن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا سس صاف و یكدست شود. آن‌گاه تره را بیفزائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سالادسالاد سیب زمینیانواع سالادانواع سسآموزش سسسس سالادسس ماستسالاد لوبیا تعداد بازديد: 2368 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است