تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی
لوبیا را در قابلمه بریزید، رویش را با آب بپوشانید و بگذارید یك شب بماند تا خوب بخیسد.
آنگاه آب لوبیا را دور بریزید و لوبیا را در قابلمهی حاوی آبجوش بپزید.
سپس آن را در صافی بریزید و رویش آب سرد بدهید. حالا سیبزمینیها را بپزید و پوستشان را بگیرید.
اكنون برگهای كاهو را در ظرف مناسب پذیرائی بچینید و لوبیا، سیبزمینی، سیب درختی، آووكادو و گردو را رویش بچینید و سس را بیفزائید و میل كنید.
روش تهیهی سس
ماست، زردهی تخممرغ و روغن را در پارچ دستگاه مخلوطكن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا سس صاف و یكدست شود. آنگاه تره را بیفزائید.