گروه آشپزی
پاستا را در آب جوش و نمك بریزید و بجوشانید تا بپزد و بعد آن را در آبكش بریزید و كنار بگذارید تا خنك شود. آنگاه لوبیا قرمز، پیاز، فلفل دلمهای و زیتون را به پاستا بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس نیمی از كالباس و ریحان را بیفزائید. حالا سس را رویش بریزید و مخلوط كنید و در یخچال بگذارید تا كاملاًخنك و مزهدار شود. اكنون سالاد را در سالادخوری بریزید و با باقیمانده كالباس و ریحان بیارائید و میل كنید.
روش تهیه سس سالاد: همه مواد را در شیشه درداری بریزید، در شیشه را ببندید و تكان دهید تا سس صاف و یكدست شود.