آشپزباشی – عظم گلزارمنش
سیب، انگور، خرما، كرفس و گردو را در ظرفی بریزید. آنگاه سس مایونز، روغنزیتون، آب لیمو، زنجفیل و شكر را در كاسه دیگری بریزید و مخلوط كنید.
حالا سس فراهم كرده را روی سالاد بریزید و با نارگیل بیارائید.
سیب خردكرده یكو یكچهارم پیمانه
انگور سبز یكو یكچهارم پیمانه
خرما خردكرده یكدوم پیمانه
كرفس خردكرده یكدوم پیمانه
گردوی خردكرده یكدوم پیمانه
سس مایونز دوسوم پیمانه
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
آبلیمو تازه 2 قاشق چایخوری
زنجفیل رندهكرده یكچهارم قاشق چایخوری
شكر 1 قاشق چایخوری
نارگیل رندهكرده 3 قاشق سوپخوری
آشپزباشی – عظم گلزارمنش
سیب، انگور، خرما، كرفس و گردو را در ظرفی بریزید. آنگاه سس مایونز، روغنزیتون، آب لیمو، زنجفیل و شكر را در كاسه دیگری بریزید و مخلوط كنید.
حالا سس فراهم كرده را روی سالاد بریزید و با نارگیل بیارائید.