آشپزباشی - کیان رنجبر
بلغور را به مدت 2 ساعت در آب جوش بخیسانید. آنگاه در آبکش ریخته و اجازه دهید تا آبش برود.
سپس کلیه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. حالا کف ظرف یا اطراف آن را کاهو چیده و سالاد را روی آن بریزید و سرو نمائید.
مواد لازم برای 4-6 نفر
بلغور گندم یکدوم پیمانه
جعفری ساطوری یکدوم پیمانه
پیازچه ساطوری 2 قاشق سوپخوری
نعنا ساطوری 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
لیمو ترش 2 عدد
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
کاهو برای سرو به میزان لازم
گوجه فرنگی خرد کرده 1 پیمانه
آشپزباشی - کیان رنجبر
بلغور را به مدت 2 ساعت در آب جوش بخیسانید. آنگاه در آبکش ریخته و اجازه دهید تا آبش برود.
سپس کلیه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. حالا کف ظرف یا اطراف آن را کاهو چیده و سالاد را روی آن بریزید و سرو نمائید.