Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:20

سالاد‌ کوسکوس

سالاد‌ کوسکوس

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر 

کوسکوس یک چهارم پیمانه

آب گوجه‌فرنگی 180 میلی‌لیتر

نمک و فلفل به میزان لازم

خیارشور خرد کرده یک‌سوم پیمانه

زیتون خرد کرده یک‌سوم پیمانه

فلفل‌دلمه‌ای رنگی خرد‌کرده سه‌چهارم پیمانه

جعفری خرد کرده 1 قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

کوسکوس را در آب گوجه‌فرنگی بخیسانید.

آن‌گاه در ظرف مناسبی نمک، فلفل، خیارشور، زیتون، فلفل دلمه‌ای‌ها، جعفری، آبلیمو و کوسکوس را بریزید و مخلوط کنید.

حالا مواد فراهم کرده را در قالبی مناسب به گنجایش 500 میلی‌لیتر ریخته و یک شب در یخچال نگه دارید.

اینک در هنگام سرو سالاد را در ظرف مخصوص سرو برگردانید.

یادآوری

* کوسکوس نوعی بلغور فرآوری شده می‌باشد که پس از خیساندن و یا پختن، نرم و قابل استفاده می‌شود.‌

* می‌توانید از قالب‌های کوچک یکنفره نیز برای سرو این سالاد استفاده کنید.

برچسب ها: آشپزباشیشور و شیرینسالاد‌ کوسکوسروش تهیه سالاد‌ کوسکوسطرز تهیه سالاد‌ کوسکوسدستور تهیه سالاد‌ کوسکوسکوسکوس تعداد بازديد: 989 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است