آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
کوسکوس را در آب گوجهفرنگی بخیسانید.
آنگاه در ظرف مناسبی نمک، فلفل، خیارشور، زیتون، فلفل دلمهایها، جعفری، آبلیمو و کوسکوس را بریزید و مخلوط کنید.
حالا مواد فراهم کرده را در قالبی مناسب به گنجایش 500 میلیلیتر ریخته و یک شب در یخچال نگه دارید.
اینک در هنگام سرو سالاد را در ظرف مخصوص سرو برگردانید.
یادآوری
* کوسکوس نوعی بلغور فرآوری شده میباشد که پس از خیساندن و یا پختن، نرم و قابل استفاده میشود.
* میتوانید از قالبهای کوچک یکنفره نیز برای سرو این سالاد استفاده کنید.